Nahřejte olej

Připravte si pánvičku, hrnec nebo fritovací hrnec s olejem ohřátým na teplotu 180°-200°C. Pro kontrolu správné teploty oleje použijte několik zkušebních Krekrů. Opatrně je vložte do rozpáleného oleje. Jestliže po několika sekundách zvětší svůj objem a získají zlatavou barvu, olej má správnou teplotu pro smažení.

Vložte Krekry do oleje

Naberte hrst Krekrů a opatrně je vložte do rozpáleného oleje. Krekry jsou hotové během 5-10 vteřin (záleží na druhu), proto mějte u sebe připravenou naběračku (nejlépe děrovanou, abyste s Krekry nenabírali i olej) pro jejich vytažení.

Osušte krekry a dochuťte

Na vysatí oleje z Krekrů doporučujeme použít standardní papírové útěrky. Krekry poté můžete dochutit solí nebo jedním z našich vynikajících koření, které naleznete na našem e-shopu!

VYZKOUŠEJTE

Prstýnek
Prstýnek
Hodnocení: 4.94 z 5.0
202
Od 109 Kč
Prstýnek
Koupit
Bestseller
Mřížka
Mřížka
Hodnocení: 4.96 z 5.0
71
Od 109 Kč
Mřížka
Koupit
Rajčatová hranolka
Rajčatová hranolka
Hodnocení: 4.78 z 5.0
27
Od 129 Kč
Rajčatová hranolka
Koupit
Novinka
Síťovaná naběračka na Krekry
Síťovaná naběračka na Krekry
Hodnocení: 5.0 z 5.0
2
169 Kč
Síťovaná naběračka na Krekry
Koupit
Novinka Limitované množství