Výhodná balení

Malé rodinné balení
Malé rodinné balení
Malé rodinné balení
Hodnocení: 4.91 z 5.0
125
949 Kč
1 112 Kč
Ochutnat
Ušetřete 163 Kč
Základní balíček
Základní balíček
Základní balíček
Hodnocení: 5.0 z 5.0
5
1 189 Kč
1 392 Kč
Ochutnat
Ušetřete 203 Kč
Mix koření
Mix koření
Mix koření
Hodnocení: 4.78 z 5.0
23
379 Kč
445 Kč
Ochutnat
Ušetřete 66 Kč
Ušetřete s výhodným balením až
273
Ušetřit
Velké rodinné balení
Velké rodinné balení
Velké rodinné balení
Hodnocení: 4.98 z 5.0
58
1 799 Kč
2 072 Kč
Ochutnat
Ušetřete 273 Kč
Rodinné balení Popcornu
Rodinné balení Popcornu
Ušetřete 134 Kč Novinka

Co na to milovníci krekrů?

Nejlepší krekry na světě. Děti je zbožňují. Brala jsem na zkoušku Malé rodinné balení a jsme nadšení. Je to mnohem levnější než často kupovat dětem krekry v obchodě. Uděláme si je vždy čerstvé kdykoliv chceme. Je to boží. Lituji že jsem neobjednala už dříve. ❤️

— Jana K.

Vynikající. Každému v rodině chutná něco jiného. Nadával sem zda jsem se nezbláznil, když toho přišlo tolik, po týdnu jsem změnil názor. Brzo budu dělat novou objednávku. Na dětské jsou oslavy úplně ideálníi. Jen pořád děláte další a další.

— Petr V.

Kvalita, výběr, rychlost dodání, vstřícný přístup ,dobré rady a výborné ceny. To vše zde najdete. No a nakonec zábavu pro celou rodinu u zpracování výrobků i nakonec snědení a to se opravdu cení... Prostě s klidným svědomím doporučujeme.

— Jitka K.

Příprava je snadná a rychlá

Časté dotazy

Všechny druhy se dají konzumovat i bez dochucení, avšak většina zákazníků si je okoření nebo dochucuje různými omáčkami. Jednotlivé druhy krekrů mohou chutnat odlišně, záleží na jejich složení. Zejména pokud hlavní složkou jsou brambory (např. Hranolka) nebo pšenice (např. Mřížka), je rozdíl opravdu znatelný. Některé druhy obsahují dalši přidané suroviny, které jejich chuť také ovlivní, např. Cibulový kroužek (obsahuje mletou cibuli).

Doporučujeme řepkový olej a to kvůli jeho chuti, nízkému obsahu nasycených kyselin a také vyššímu bodu přepálení (±200 °C).

Nejsou, pokud správně zvládnete Krekry osušit po usmažení. Aby Krekry nebyly mastné, doporučujeme je smažit v menším množství, abyste měli dostatek času na odkapaní oleje. Je důležité používat naběračku, která má dostatečné velké otvory a poté použít papírové utěrky k odsání zbytku oleje.

Přípravu Krekrů v horkovzdušné fritéze bohužel nemůžeme doporučit. Nelze totiž dosáhnout stejné chuti a velikosti jako při běžném smažení. Délka přípravy a teplota se může lišit v závislosti na fritéze. Pokud se to i přesto rozhodnete vyzkoušet, doporučujeme zkusit nejprve malé množství a postupně ladit čas a teplotu.

Sami jsme to zkoušeli s použitím trocha olivového oleje ve spreji a při nastavení na 200 °C byla doba přípravy kolem 5 minut. Výsledná chuť a tvar sice nebyla ta "správná", ale stačilo použít některý z našich posypů.

Pokud se rozhodnete přípravu v horkovzdušné fritéze zkusit, tak nám prosím dejte vědět, jak to dopadlo. A pokud nebudete s výsledkem spokojeni, tak vám rádi vrátíme peníze.

Nejlepší na přípravu Krekrů je fritovací hrnec. Avšak pokud jej nemáte, Krekry lze připravit i v obyčejném hrnci nebo pánvi.

Můžete použít obyčejný hrnec nebo pánev. Krekry doporučujeme smažit v menším množství, abyste je včas stihli vytáhnout z oleje a nepřipálili je. Vhodná je velká děrovaná naběračka pro odkapaní oleje, kterou naleznete i u nás na e-shopu.

Naše výroba není certifikovaně bezlepková. I Krekry bez lepku tak mohou obsahovat jeho stopová množství.

Proč vznikly Krekry?

"Prstýnky, Slaninky a Medvídky jsme smažili doma během mého dětství a na tyto okamžiky mám radostné vzpomínky.

I nyní v dospělosti, když si Krekry usmažíme s rodinou, vrací mě to do dětských let. Mám radost z toho, že na takto bezstarostné dny budou moje děti vzpomínat také. Skrze stejné Krekry chceme předávat radost a pohodu i vám. Proto jsme založili Krekry.cz."

— Pavel Kovanda, zakladatel