Jablko & skořice: náš první sladký posyp

Jablko & skořice: náš první sladký posyp

21. 10. 2025Pavel Kovanda

Vůně štrúdlu doma doslova za pár vteřin. Přinášíme novinku, která promění Krekry ve sladké pokušení. Nyní u nás totiž najdete i náš úplně první sladký posyp.


Proč sladký posyp právě teď

Podzim volá po teplu, pohodě a něčem malém na zub. Jablko & skořice udělá z každé misky „dezertní“ chvilku. Chutná dětem i dospělým. A skvěle funguje na všechny tvary: od Prstýnků po Medvídka.


Jak na nejlepší chuť

Sypte hned na ještě teplé Krekry a promíchejte v misce s víčkem. Posyp se chytí, vůně skořice se rozvine a zůstane tam, kde má: na Krekrech, ne na dně misky.

Bude nejlepší jako: 

  • sladká tečka po obědě,

  • miska pro návštěvu místo sušenek,

  • pohoda k čaji, kakau nebo kávě,

  • i jako občerstvení na dětské oslavy i rodinné večery.

Komentáře (0)

K tomuto článku nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo zanechá zprávu!

Zanechte komentář

Novinky z našeho blogu

Jablko & skořice: náš první sladký posyp
21. 10. 2025
Vůně štrúdlu doma doslova za pár vteřiin. Přinášíme novinku, která promění Krekry ve sladké pokušení. 
Nejlepší domácí smažák: recept krok za krokem
13. 10. 2025
Máme pro vás návod, jak připravit smažák tak, aby se povedl jako v oblíbené restauraci. Dokonale křupavý obal, uvnitř tekoucí sýr, který však při přípravě nevyteče. 
Nejlepší pohoštění pro návštěvu během pár minut
13. 10. 2025
Přinášíme vám tip na rychlý snack, který zvládnete připravit během pár minut a který si vaše návštěva zamiluje. Bez složitého vaření, bez stresu, přesto s wow efektem.

Proč vznikly Krekry?

"Prstýnky, Slaninky a Medvídky jsme smažili doma během mého dětství a na tyto okamžiky mám radostné vzpomínky.

I nyní v dospělosti, když si Krekry usmažíme s rodinou, vrací mě to do dětských let. Mám radost z toho, že na takto bezstarostné dny budou moje děti vzpomínat také. Skrze stejné Krekry chceme předávat radost a pohodu i vám. Proto jsme založili Krekry.cz."

— Pavel Kovanda, zakladatel