Krekr Multipack
Související produkty
Detailní popis produktu
Balení obsahuje jen to nejlepší a doporučuje ho 10 z 10 rodinných příslušníků a přátel, kteří si přišli zakřupat.
- 1000g Krekr
- 1000g Slaninka
- 1000g Mřížka
- 1000g Zvířátka
- 1x aroma Česnek
- 1x aroma Sýr a bylinky
- 1x aroma Slanina
- 1x Máslová sůl
Doporučená teplota na smažení
- 195 °C (± 5 °C)
Průměrná doba smažení
- 10 sekund (± 3 s)
Alergeny
Pozor pozor, pokud máte nějaké alergie! Výrobky mohou obsahovat stopy vajec, lískových ořechů či obilnin obsahujících lepek.
Jak krekry připravit?
Syrové krekry vám chutnat nebudou. Proto je před konzumací nezapomeňte usmažit v horkém oleji dle návodu. Krekry je opravdu potřeba připravit v horkém oleji, abyste dosáhli poctivého nabobtnání a křupavé struktury. V horkovzdušné fritéze toto bohužel nefunguje. Detailní návod pro smažení najdete tady.
Doporučená konzumace
Po osmažení a vychladnutí doporučujeme krekry ihned zkonzumovat. Jsou jako chipsy - jejich křupavost i chuť klesá s narůstajícím počtem hodin (dní). Naše krekry si ale naštěstí můžete připravit kdykoliv čerstvé.
Jak skladovat?
Krekry skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření. Jejich trvanlivost je cca 1 rok (syrové krekry svojí strukturou připomínají těstoviny). Po otevření nezapomeňte balení opět pečlivě uzavřít, ideálně uzavíracím kolíčkem na potraviny.
Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výhodné balení |
---|---|
Hmotnost: | 4.5 kg |