Halloween AKCE - slevy, dárky a doprava pouze za 49 Kč, platí pouze do 31. 10. 2018 ⏰

Návod na smažení

Příprava našich krekrů je velice jednoduchá. Polotovar krekrů je potřeba smažit před samotnou konzumací. Během procesu krekry zvětší svůj objem až na pětinásobek, což je vždy zábavné pozorovat, obzvláště pro děti. Návod na smažení obsahuje pouze tři jednoduché kroky.

Krekry na smažení

Postup

  1. Připravte si pánvičku, hrnec nebo fritovací hrnec s olejem ohřátým na teplotu 180-200°C. Pro kontrolu správné teploty oleje použijte několik zkušebních krekrů. Lehce je položte do rozpáleného oleje. Pokud po několika sekundách zvětší svůj objem a získají zlatavou barvu, tak má olej správnou teplotu pro smažení.
  2. Naberte hrst krekrů a opatrně je vhoďte do rozpáleného oleje. Krekry jsou hotové během 5-10 vteřin (záleží na druhu), proto mějte u sebe připravenou naběračku (nejlépe děrovanou, abyste se krekry nenabírali i olej) pro vytáhnutí krekrů.
  3. Krekry nemusíte dále dochucovat, jsou vynikající i bez dalších úprav. Avšak není na škodu je například lehce osolit. Díky tomu, že neobsahují žádné koření, jsou i vynikajícím doplňkem k omáčkám, ať už sladkým nebo pálivým. To jak si Váše krekry dochutíte je ponecháno zcela na Vaší fantazii.

Jak smažit krekry?

Upozornění

  • Pří smažení udržujte vysokou teplotu oleje. Při jejím snížení může dojít k nedostačenému usmažení, tudíž ztrátě kvality chuti.
  • Nevhodné pro děti do 3 let.
  • Výrobek obsahuje lepek.
Halloween AKCE - slevy, dárky a doprava pouze za 49 Kč, platí pouze do 31. 10. 2018 ⏰