Balení Mřížek zdarma nad 1300 Kč nebo 70€!

Mřížka

Bestseller
30 hodnocení
79 Kč 139 Kč od 79 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
8.6.2023 8.6.2023 Zvolte variantu

Kdo někdy neochutnal mřížky, jako by snad ani neexistoval. Tahle klasika vás navrátí do dětství dříve, než se stačíte rozhodnout, jakým posypem ji doladíte. A vůbec nejlepší je, že jich z jedné hrsti usmažíte opravdu velké množství. Jak říkají naši stálí zákazníci - Je jich prostě hromada!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mřížky jsou polotovar určený ke smažení, ideální k okamžité spotřebě. Buďte kreativní a nebojte se je pořádně okořenit. Vybrat si můžete dle libosti z více než 10 různých kořeněných mixů.

Příprava je snadná a rychlá, zvládne ji opravdu každý. Navíc krekry při smažení zvětší svůj objem až 5x, takže si u toho s dětmi užijete hodně zábavy.
Ke smažení je potřeba horký olej ve fritéze, ale vystačíte si i s klasickém kastrolem. Poté stačí jen nechat trochu okapat, dokořenit dle chuti a můžete okamžitě křupat.
Detailní návod pro smažení najdete tady.

Cena je uvedena za jedno balení.

Složení

  • Pšeničná mouka (97,5%)
  • voda
  • sůl
  • kypřící prášek E-500

Doporučená teplota na smažení

  • 195 °C (± 5 °C)

Průměrná doba smažení

  • 10 sekund (± 3 s)

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek

Jak krekry připravit?

Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu na smažení. Skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření.

Syrové krekry vám chutnat nebudou. Proto je před konzumací nezapomeňte usmažit v horkém oleji dle návodu. Krekry je opravdu potřeba připravit v horkém oleji, abyste dosáhli poctivého nabobtnání a křupavé struktury. V horkovzdušné fritéze toto bohužel nefunguje. Detailní návod pro smažení najdete tady.

Doporučená konzumace

Po osmažení a vychladnutí doporučujeme krekry ihned zkonzumovat. Jsou jako chipsy - jejich křupavost i chuť klesá s narůstajícím počtem hodin (dní). Naše krekry si ale naštěstí můžete připravit kdykoliv čerstvé.

Jak skladovat?

Krekry skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření. Jejich trvanlivost je cca 1 rok (syrové krekry svojí strukturou připomínají těstoviny). Po otevření nezapomeňte balení opět pečlivě uzavřít, ideálně uzavíracím kolíčkem na potraviny.

 

Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325