Balení Mřížek zdarma nad 1300 Kč nebo 70€!

Medvídek

Neohodnoceno
109 Kč 199 Kč od 109 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
8.6.2023 8.6.2023 Zvolte variantu

Křupaví a hraví medvídci jsou klasika, která se nikdy neohraje. Děti je milují, ale z tajných zdrojů víme, že kupu srandy si s nimi užívají i dospělí. Křupe prostě celá rodina.

Plánujete dětskou oslavu? Věřte nám, že tihle medvědí miláčci budou neustále v centru dění! Tak jich nezapomeňte objednat dostatečné množství, neboť vám garantujeme, že je budete muset několikrát dodělávat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Medvídci jsou polotovar určený ke smažení, ideální k okamžité spotřebě.

Náš tip pro mlsné dětské jazýčky: Usmažte několik menších misek a každou z nich dochuťte jiným tajuplným posypem. Dětští strávníci tohle milují!

Příprava je snadná a rychlá, zvládne ji opravdu každý. Navíc krekry při smažení zvětší svůj objem až 5x, takže si u toho s dětmi užijete hodně zábavy.
Ke smažení je potřeba horký olej ve fritéze, ale vystačíte si i s klasickém kastrolem. Poté stačí jen nechat trochu okapat, dokořenit dle chuti a můžete okamžitě křupat.

Složení

  • bramborový škrob
  • bramborové vločky
  • řepkový rostlinný olej
  • bramborové granule
  • kurkuma
  • E1412 - zesíťovaný fosfát škrobu
  • sůl
  • regulátor kyselosti: E509 - Chlorid vápenatý.

Doporučená teplota na smažení

  • 195 °C (± 5 °C)

Průměrná doba smažení

  • 10 sekund (± 6 s)

Alergeny

Může obsahovat stopy lepku.

Samotný výrobek lepek neobsahuje, bohužel krekry nejsou vyráběné v certifikovaném bezlepkovém provozu, a proto 100% bezlepkovost nemůžeme garantovat.

Jak krekry připravit?

Syrové krekry vám chutnat nebudou. Proto je před konzumací nezapomeňte usmažit v horkém oleji dle návodu. Krekry je opravdu potřeba připravit v horkém oleji, abyste dosáhli poctivého nabobtnání a křupavé struktury. V horkovzdušné fritéze toto bohužel nefunguje. Detailní návod pro smažení najdete tady.

Doporučená konzumace

Po osmažení a vychladnutí doporučujeme krekry ihned zkonzumovat. Jsou jako chipsy - jejich křupavost i chuť klesá s narůstajícím počtem hodin (dní). Naše krekry si ale naštěstí můžete připravit kdykoliv čerstvé.

Jak skladovat?

Krekry skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření. Jejich trvanlivost je cca 1 rok (syrové krekry svojí strukturou připomínají těstoviny). Po otevření nezapomeňte balení opět pečlivě uzavřít, ideálně uzavíracím kolíčkem na potraviny.

 

Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325