Krekr
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení
- Bramborový škrob
- bramborové vločky
- sůl
- řepkový olej
Doporučená teplota na smažení
195 °C (± 5 °C)
Průměrná doba smažení
10 sekund (± 3 s)
Alergeny
Lepek
Jak krekry připravit?
Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu na smažení. Skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1494 kJ (357 kcal) |
Tuky | 2,3 g |
Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 76 g |
Sacharidy – z toho cukry | 0,6 g |
Bílkovíny | 6,5 g |
Sůl | 2,3 g |
Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325