Hranolka
Detailní popis produktu
Složení
Bramborový škrob, brambory, bramborový granulát, modifikovaný bramborový škrob, pšeničná mouka, sůl, řepkový olej, kurkuma, extrakt z papriky
Doporučená teplota na smažení
195 °C (± 5 °C)
Průměrná doba smažení
10 sekund (± 3 s)
Alergeny
Lepek
Upozornění
Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu na smažení. Skladujte v suchu při pokojových teplotách a mimo sluneční záření.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1424 kJ (340 kcal) |
Tuky | 1,8 g |
Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 79,2 g |
Sacharidy – z toho cukry | 0,8 g |
Bílkovíny | 6,6 g |
Sůl | 2 g |
obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krekry |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |