Hodnocení obchodu

5,0 668 hodnocení
5
658x
4
8x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.4.2018
+ Kvalita produktů.
+ Rychlé dodání.

Neskutečně rychlé dodání :) Do dvou dnů od objednání zboží bylo doručeno. Produkty jsou velice kvalitní, chutnají rodině i přátelům :) Obchod rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 16.4.2018
Super kominukace a rychle dodání.
Avatar autora | 16.4.2018
+ Rychlá reakce obchodu, dobrá informovanost o stavu objednávky, levné a kvalitní krekry.
+ Byla jsem ještě překvapena, že se jednalo o kvalitní polotovar, snad ani jeden kousek nebyl zlomený. I když je to nezdravá pochutina, když se neočekávaně nahrne více dětí, udělám krekry a nemusím se stydět, že nemám doma nic dobrého. Když koupím hotové brambůrky, doma nás lákají a pak se sní...takhle mám doma polotovar, ten neláká, a udělám jen když je návštěva...

Jediné, co mě mrzelo, bylo, že spousta věcí byla momentálně nedostupná. Což ale svědčí o tom, že jsou krekry populární. Příště vyzkouším i jiné druhy, co momentálně nebyly skladem.
Avatar autora | 16.4.2018
+ NEMUSÍM TOTO ZBOŽÍ HLEDAT JINDE.

Avatar autora | 15.4.2018
+ Rychlé dodání. Zboží splnilo očekávání.
+ Je vždy po ruce k mlsání.

Avatar autora | 14.4.2018
+ Zakoupila jsem poprvé produkty a jsem spokojená

Avatar autora | 13.4.2018
+ Rychlé dodání,vše pečlivě zabaleno.

Tyto krekry seženu pouze tady.V kamenném obchodě je neprodávají a hlavně chutnají stejně jako před lety.
Avatar autora | 12.4.2018
+ Opravdu dobré brambůrky, ani není potřeba dosolovat.
- Vysoké poštovné.

Avatar autora (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den, velice děkuje za recenzi. Dopravné aktualně není technicky možné dynamicky měnit podle množství zakoupených kilogramu, a tak je nastavené tak, aby pokrylo průměrnou velikost objednávek. Ta číní 6 kg na jednu objednávku - poštovné je u těžších balíků dražší. Každopádně se budeme snažit tento problém co nejdříve vyřešit. S pozdravem Pavel Kovanda www.krekry.cz
Avatar autora | 9.4.2018
rychlá objednávka super komunikace ochota
Avatar autora | 6.4.2018
Jedno balení dorazilo rozbalené.
Avatar autora (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den, velice se omlouváme. Je možné, že během přepravy došlo k vetšímu tlaku na jedno z balení. Nebo šlo o vadný pytlík z výroby. Prosím ozvěte se nám, abychom Vám mohli kompenzovat tuto vadu a zároveň pro Vás připravit dárek při Vaší příští objednávce. Ještě jednou se za celý team Krekry.cz omlouvám. S pozdravem Pavel Kovanda www.krekry.cz
Avatar autora | 6.4.2018
zboží, které nikde jinde nemají
Avatar autora | 6.4.2018
Super
Avatar autora | 31.3.2018
+ Rychlost dodání

Doporučuji
Avatar autora | 27.3.2018
+ Rychlá doba dodání. Vše probehlo k maximální spokojnost

Avatar autora | 26.3.2018
Vsechno super smazime je v nasi kavarne a lide vedi ze jsou vzdy cerstve
Avatar autora | 24.3.2018
Naprosta spokojenost
Avatar autora | 14.3.2018
+ rychle dodané zboží

nic
Avatar autora | 10.3.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 9.3.2018
+ mám dobré zkušenosti

kupuji často a jsem spokojená
Avatar autora | 9.3.2018
jsem spokojená.... přehledné stránky, rychlé dodání zboží